Juhlat hyvällä maulla toteutettuna

Juhlat ovat aina täynnä suuria tunteita – kohtaamisia, muistoja, yhdessä koettuja iloja tai suruja. Visiitti toteuttaa juhlat kuten sinä haluat. Voimme toimia kotona järjestettävien juhlien näkymättömänä kokkina tai tarjota asiakkaalle helpon kokonaispalvelun, jossa vieraiden viihtyminen jopa majoittuminen ja oheisaktiviteetit ovat valmiiksi mietitty ja aikataulutettu.

Visiitti on juhla- ja pitopalvelutuotteisiin erikoistunut yritys, mutta laajan yhteistyökumppaniverkoston avulla myös suuret yritysjuhlat, sukukokous tai kansainvälisen konferenssin ruokatarjoilu hoidetaan asiaankuuluvalla pieteetillä. Kerro meille juhlaan tai yritystilaisuuteen liittyvät toiveesi – suunnittelemme kokonaisuuden kanssasi. Sivulta kumppanit löydät lisätietoa silloin, kun tarvitset apua myös juhlapaikan varaamiseen, koristeluun, ohjelmapalveluihin kuten musiikki- ja tanssiesityksiin, äänentoistolaitteiden vuokraamiseen, vieraiden majoittamiseen tai oheisohjelman järjestämiseen.

Jos taas kaipaat juhliisi pelkästään pääruuan ja kakkukahvit, saat sen helposti Visiitistä. Soita ja kysy lisää – saat meiltä edullisen tarjouksen.

Lounaslista