Kotiseutukeskus

Juhla- ja lounaspalvelu Visiitti on vuokrannut Kontiolahti-seura ry:ltä Kontiolahden kotiseutukeskuksen. Hoidamme Kontiolahden kotiseutukeskuksen vuokrausta ja pitopalvelua. Tarjoamme tiloissa juhla- ja kokouspaketteja. Juhlatiloja ei vuokrata ilman tarjoiluja.

Kontiolahden kotiseutukeskus sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Joensuusta pohjoiseen. Se on tyypillinen pohjoiskarjalainen talonpoikaisrakennus. Pihapiirissä on päärakennuksen lisäksi juhlatilaksi kunnostettu upea kivinavetta noin 130 henkilölle. Päärakennuksen tupaan mahtuu noin 40 henkilöä. Kotiseutukeskus on tilausravintola ja se sopii niin ristiäisten, syntymäpäivien, lakkiaisten, häiden, läksiäisten, muistotilaisuuksien kuin kokoustenkin pitämiseen isommalle tai pienemmälle joukolle.

Kotiseutukeskuksessa pääset myös mukavasti irti arjesta kiireen keskellä nautinnollisen saunaillan, hyvän ruuan, juoman ja kauniin maiseman avulla.

Saunamenu

Kokous- ja koulutuspaketit

Järjestämme loistavat puitteet kokouksille ja koulutuksille täyden palvelun periaatteella. Visiitin kautta saat kokoustilat, maukkaat tarjottavat, ohjelmapalvelut yhteishengen kohotukseen ja päivän päätteeksi saunan lämpimät löylyt Kontiolahden kotiseutukeskuksessa. Paikassa on saatavilla AV-laitteet, videotykit yms. tarvittava laitteisto.